Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je cv_monteur bestelt, ook in zwolle.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Top cv_monteurklussen

Alle cv_monteurklussen

De gemiddelde beoordeling van onze cv monteurs

4.2/5 sterren gebasseerd op 10 reviews

Zoofyhttps://zoofy.nl/zoofy_logo_white.png

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

CV monteurs in Zwolle regel je zo!

Of je een fan van PEC Zwolle bent of meer een cultuurliefhebber, iedereen heeft wel eens een klus te doen waar een CV-monteur bij nodig is. Een CV-ketel krijgt altijd een storing als het jou niet goed uitkomt. In Zwolle heeft Zoofy ook een netwerk aan CV-monteurs.

Of je nu een storing aan je CV-ketel hebt, er een thermostaat vervangen moet worden, een aan of afvoer aangelegd moet worden, aan het verbouwen bent en bedacht hebt dat de verwarming een andere plek moet krijgen. Of dat het gewoon tijd is voor een onderhoudsbeurt aan de CV-ketel. Sommige

Een afspraak met een CV-monteur uit Zwolle of omgeving maken was nog nooit zo makkelijk. Zoofy neemt een deel van het werk over dat jij anders zou moeten doen. Wij regelen voor jou de vakman. Het enige wat jij hoeft te doen is aangeven om wat voor klus het gaat, of het een spoedklus is of een klus die niet vandaag moet gebeuren maar morgen of op een later moment. Vervolgens laat jij weten wanneer je kan en laat je gegevens achter zodat de monteur weet waar hij moet zijn. De CV-monteur komt op de tijd dat het jou uitkomt en niet wanneer het hem uitkomt.

Om verrassingen in de prijs te voorkomen zie je bij het maken van de afspraak hoeveel het gaat kosten. Je betaalt geen voorrijkosten omdat het een vakman is bij jou in de buurt. Wat er eventueel nog bij zou kunnen komen zijn de kosten voor gebruikt materiaal. Tussen de prijs voor een spoedklus en een klus op een later moment zit wel een prijsverschil.

In welke wijken van Zwolle komen de vakmannen?

De Zoofy CV-monteurs komen in de wijken: Stadshaven, Ittersum, Schelle, Aalanden, Assendorp, Diezerpoort, Holtenbroek, Wipstrik, Westenholte, Berkum, Binnenstad, Kamperpoort- Veerallee, Marsweteringlanden, Vechtlanden, Soestweteringlanden en Poort van Zwolle. Waar in Zwolle je ook woont er is altijd een CV-monteur in de buurt.