Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je cv_monteur bestelt, ook in maastricht.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Top cv_monteurklussen

Alle cv_monteurklussen

Je locatie: (Maastricht)


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Vragen of hulp met boeken? Bel ons
085-0471277


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

De gemiddelde beoordeling van onze cv monteurs

5/5 sterren gebasseerd op 100 reviews

Zoofyhttps://zoofy.nl/zoofy_logo_white.png

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

CV monteur nodig? In Maastricht regel je dat zo!

Begonnen aan een verbouwing. De verwarming moet naar de andere kant van de kamer. Of is het tijd voor een onderhoudsbeurt aan de CV-ketel. Voor de beste vakmensen op dit gebied ben je in Maastricht bij Zoofy aan het juiste adres.

Ook in het mooie Limburg zijn er CV-monteurs nodig. Als een van de 121.000 inwoners van Maastricht moet je natuurlijk een vakman in kunnen schakelen wanneer dat voor jou nodig is.

Voor een afspraak met een vakkundig CV-monteur kun je op deze website terecht. Wij staan elke dag voor je klaar. Gaat het om onderhoud van de CV-ketel en hoeft dat niet direct op die dag. Dan werkt een afspraak maken als volgt. Je geeft aan dat de klus na morgen gedaan mag worden. Je vult je gegevens in. Nadat je dat gedaan hebt krijg je de foto’s en reviews te zien van monteurs die bij andere klanten zijn geweest. Op die manier kun jij de monteur kiezen die jou het meeste aanspreekt en waar je het beste gevoel bij hebt. Is het een spoedklus dan werkt het iets anders. Je geeft aan dat het een spoedklus is, vult je gegevens in en wij sturen een bericht naar alle CV-monteurs in Maastricht. Binnen 20 minuten heb je een afspraakbevestiging in je mail zitten. Een vakkundig CV-monteur staat die dag nog bij jou op de stoep.

Bij het inplannen van een afspraak zie je de tarieven staan die gehanteerd worden. Dan weet jij als klant wat het je gaat kosten als de CV-monteur bij jou in Maastricht langs komt. Voor een spoedklus is het tarief hoger dan als de afspraak niet meteen hoeft.

Waar in Maastricht zitten de Zoofy CV-monteurs?

De CV-monteurs van Zoofy zitten in de volgende wijken: Buitenwijk-West, Buitenwijk-Oost, Buitenwijk-Zuidoost, Buitenwijk-Zuidwest, Centrum, Buitenwijk-Noordoost en Buitenwijk-Noordwest. In alle wijken van Maastricht kunnen wij jou helpen bij elke CV-ketel klus.