Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je cv_monteur bestelt, ook in haarlem.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Top cv_monteurklussen

Alle cv_monteurklussen

Je locatie: (Haarlem)


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Vragen of hulp met boeken? Bel ons
085-0471277


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

De gemiddelde beoordeling van onze cv monteurs

4.7/5 sterren gebasseerd op 35 reviews

Zoofyhttps://zoofy.nl/zoofy_logo_white.png

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

CV monteur Haarlem gezocht (met spoed)?

Lekt je radiator? Hoor je een brommend geluid van je CV-ketel afkomen? Of wil je een kachel laten plaatsen? Onze CV Monteurs helpen je graag verder. Maak via onze site zoofy.nl gemakkelijk een afspraak.

Vul je postcode of woonplaats in en zie welke CV monteur bij jou in de buurt is. Je ziet de beoordelingen die de vakmannen gekregen hebben. Ook hebben we bij elke vakman een foto bijgevoegd. Zo weet jij wie er straks bij je voor de deur staat. Vanuit hier kun je een afspraak inplannen. Je kunt dan zelf een moment uit kiezen wanneer het jou het beste uitkomt.

Een monteur dezelfde dag nog langs laten komen is bij Zoofy ook geen probleem. Het enige wat je dan moet doen is op de spoed button klikken en wij regelen dat er iemand uit Haarlem naar je toe komt.

24 uur per dag kunnen wij je verder helpen. De tarieven staan meteen naast de vakman. Deze bedragen zijn inclusief btw en voorrijkosten. Wil je liever een offerte aanvragen? Laat dit ons dan weten, dan maken wij een vrijblijvend een offerte voor je.De betaling kan op vele manieren uitgevoerd worden. Dit kan via iDeal, contant of soms zelfs meteen via een pinautomaat. Zo hoef je je nooit zorgen maken over de betaling.

In welke wijken hebben we CV monteurs in Haarlem

Schalkwijk, Duinwijk, Oude stad of Westoever Noord Buitenspaarne. In welke wijk je ook woont in Haarlem, overal zijn onze CV monteurs snel bij je ter plaatsen. En als we in alle wijken kunnen komen, dan betekent dat natuurlijk ook dat we in alle buurten in Haarlem CV monteurs kunnen sturen. De Stationsbuurt, Spaarnwoudebuurt, de Zijlweg, en Leidsebuurt en alles er tussenin. In elke buurt in Haarlem staan onze CV monteurs voor je klaar.