Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je cv_monteur bestelt, ook in breda.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Top cv_monteurklussen

Alle cv_monteurklussen

Je locatie: (Breda)


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Vragen of hulp met boeken? Bel ons
085-0471277


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

De gemiddelde beoordeling van onze cv monteurs

5/5 sterren gebasseerd op 100 reviews

Zoofyhttps://zoofy.nl/zoofy_logo_white.png

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

Ook in het Bredase helpen wij je aan een CV monteur

Na een zomer rust moet je CV-ketel weer aan de bak. Maar omdat hij lang heeft stilgestaan weigert hij dienst. Of maakt de ketel een raar brommend geluid. Dan heb je een CV-monteur van Zoofy nodig. Die hebben wij ook in Breda.

Onderhoud aan je CV-ketel is belangrijk. Naast het onderhoud van CV-ketels kan de CV-monteur ook ingezet worden bij het verplaatsen van een verwarming, een nieuwe CV-ketel plaatsen, een kachel plaatsen en een elektrische boiler aansluiten. Sommige CV-monteurs kunnen ook airco’s onderhouden en repareren.

Je wilt als het koud wordt niet verkleumen in je eigen huis. Wordt het al koud en blijkt dat de ketel het laat afweten kun je met spoed een afspraak maken op onze website. Vul daar dan je gegevens in. Geef aan dat het een spoedklus betreft en binnen een minuut of 20 heb je een afspraak. Dan komt dezelfde dag in jouw Breda een CV-monteur uit de buurt.

Gaat het om een onderhoudsbeurt die iets langer kan wachten, dan maak je een afspraak met een CV-monteur naar keuze. Op langere termijn kun je zelf op basis van recensies en een foto van de CV-monteurs. Zo kun je een CV-monteur kiezen waar jij vertrouwen in hebt. Zo weet je ook wie er op het moment van de afspraak bij jou voor de deur staat.

Op het moment dat je op Zoofy een afspraak maakt kun je ook zien hoeveel het je gaat kosten. De enige kosten die er nog bij zouden kunnen komen, zijn de kosten voor het materiaal. Het gaan om een vakman die net als jij uit Breda komt, voordeel is dat jij geen voorrijkosten hoeft te betalen.

Waar in Breda hebben wij CV-monteurs?

De CV-monteurs zitten in alle wijken van Breda. Dus in: Breda-Centrum, Breda-Noord, Breda-Zuid, Breda-West, Breda-Oost, Breda-Zuidoost, Breda-Noordwest, Bavel, Ulvenhout, Prinsenbeek en Teteringen.