Je locatie

Kies je klus

Wanneer hulp?

Boek je vakman

De enige site in Nederland waar je online je cv_monteur bestelt, ook in amsterdam.

Geen voorrijkosten. Vakkundig & snel geholpen. Kies of zoek je klus. Afspraak wanneer je wil! 😀

Top cv_monteurklussen

Alle cv_monteurklussen

Je locatie: (Amsterdam)


Klanten beoordelen onze vakmannen met een 9,2/10


Vragen of hulp met boeken? Bel ons
085-0471277


Dit zeggen onze klanten over onze vakmannenBetaal achteraf direct via Tikkie of iDeal

ideal

De gemiddelde beoordeling van onze cv monteurs

4.6/5 sterren gebasseerd op 752 reviews

Zoofyhttps://zoofy.nl/zoofy_logo_white.png

Zo werkt Zoofy

Snel de juiste vakman

1

Welke klus moet er gebeuren?

Zoek je klus op of klik door naar de juiste categorie. Staat jouw klus er niet tussen? Kies dan de klus die er het meest op lijkt, of klik de "per uur" klus aan.

2

Wanneer komt het uit?

Geef aan wanneer je geholpen wil worden. Is het dringend? Of kan het even wachten? Jij bepaalt. Onze vakmannen passen zich aan aan jouw agenda. Dat regelen wij voor je!

3

Vul je gegevens in

We regelen zsm een afspraak met goede lokale vakman. Spoed? Binnen 20 minuten reactie en vaak al eerder. Morgen of een later moment, dan krijg je binnen 1 uur reactie.

CV monteur Amsterdam gezocht (met spoed)?

Je komt thuis na een werkdag. Vanavond is het concert van je favoriete band in de Ziggo Dome, waar jij je enorm op verheugt! Je merkt alleen dat het een beetje fris is in huis en ziet dat er een storing is aan je CV-ketel. Dit moet wel snel opgelost worden, want je wilt vanavond niet in een koud huis thuiskomen. Zoofy.nl is de perfecte oplossing!

Niet alleen voor een storing kan er een monteur langskomen. Een geiser of kachel laten plaatsen? Een lekkende CV-ketel repareren of een onderhoudsbeurt plannen? Onze CV Monteurs kunnen het allemaal voor je oplossen.

Wanneer je via onze site een klus inplant, zorgen wij ervoor dat een erkende vakman snel jouw richting op komt. Zo hoef je niet urenlang naar een vertrouwde monteur in Amsterdam te zoeken. Wij garanderen ervaren en goede vakmannen.

Bij Zoofy kun je een afspraak maken of een spoedklus inplannen. Zo is dezelfde dag nog iemand bij je. Je vult je postcode in, zodat je kunt zien welke CV monteur er bij jou in de buurt aanwezig is. Plan een afspraak in wanneer jou dit uitkomt. Wij zorgen ervoor dat er op dat moment een vakman aanwezig zal zijn. Met een spoedklus hebben we binnen 20 minuten een vakman voor je geregeld die dezelfde dag nog langskomt!

Wij staan 24/7 voor je klaar en om er nog meer voordelen uit te halen rekenen wij geen extra voorrijkosten. Via onze site kun je een overzicht krijgen van de vakmannen in Amsterdam. Er staat een foto bij elke CV monteur en de klanten die je voorgingen hebben een beoordeling achtergelaten. Dan weet je straks wie je kunt verwachten.

Bij elke CV monteur staat een vast tarief per uur. Je krijgt dan een idee hoeveel het ongeveer gaat kosten. Mocht je niet zeker zijn van hoeveel jouw klus gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, dan kunnen wij je hier meer informatie over geven. Bij onze vakmannen kun je contant betalen, maar is het ook geen probleem om het wat later met iDeal over te maken. Sommige vakmannen hebben zelfs een pinautomaat voor je meegenomen.

In welke wijken hebben we CV monteurs in Amsterdam

Als je een CV monteur nodig hebt in Amsterdam, dan kun je die boeken waar je ook in Amsterdam woont. In elk stadsdeel; Noord, Oost, Zuid, West en Centrum. En alles ertussenin. Overal komen we je snel helpen met ons netwerk aan CV monteurs.

We komen je in elke buurt helpen; de Frederik Hendrikbuurt, Da Costa Buurt, Van Lennepbuurt, en alles ertussenin. Wij staan voor je klaar in regio Amsterdam!